Turda dispută astăzi returul cu Fyllingen! „Băieții noștri s-au pregătit foarte bine pentru această confruntare!”

0
12379

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, contra celor de a FyllingenBergen, în manșa retur a sferturilor de finală din Cupa Challenge.

Formația turdeană are un avantaj de cinci goluri după partida de la Turda, unde Potaissa s-a impus, scor 29-24.

Din păcate, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, nu se va putea în partida de la Bergen, pe Răzvan Pavel și Radu Lazăr, cei doi fiind în continuare accidentați.

Înaintea plecării în Norvegia, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „În ceea ce privește meciul din Norvegia, consider că ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, după cum a fost prefigurata de manșa tur de la Turda, în care s-a văzut echilibrul dintre cele două echipe pe întreaga durată a partidei. Știm că adversarii noștri sunt mobilizați la maximum și totodată vor avea parte în plus de sprijinul propriilor spectatori care se pot aduna până la nivelul celor 5.000 de locuri de care dispune Framohallen. Avantajul de cinci goluri luat în manșa tur consider că este unul destul de fragil ținând cont de valoarea adversarului, iar dacă nu vom aborda meciul la victorie cu mobilizarea aferentă, atunci șansele adversarului nostru vor fi mult mai mari. Pot să spun însă, cu convingere, că băieții noștri s-au pregătit foarte bine pentru această confruntare și ne dorim extrem de mult să putem reveni în țară cu o splendidă calificare pe care să o dedicăm, ața cum am făcut-o mereu, turdenilor noștri și tuturor celor care sunt alături de noi!”

Partida dintre FyllingenBergen și Potaissa Turda va putea fi urmărită live pe următoarele site-uri: http://www.handballtv.com/?match=72326 și www.ehfTV.com

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, formată din Daniel Accoto Martins și Roberto Accoto Martins. Delegat din partea EHF va fi grecul Panagiotis Antonopoulos.

Echipa calificată din această semifinală va întâlni formația islandeză, Vestmannaeyjar, echipă care a trecut de rușii de la SKIF Krasnodar. Prima partidă din dubla manșă a semifinalei va avea loc în Islanda. În cealaltă semifinală, Madeira va da piept cu AEK Atena.

sursă text: turdanews.net
sursă foto: ActionFoto.ro – Mircea Roșca

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY