Turda a realizat transferul iernii: Ionuț Irimuș! „Este un om cu un caracter deosebit!”

0
11532

După despărțirea de Adrian Țenghea, Potaissa Turda și-a acoperit locul liber prin transferul unuia din cei mai buni portari ai României, Ionuț Irimuș. Acesta a semnat în această dimineață cu gruparea ardeleană și va debuta chiar de la ora 11:00 pentru Potaissa, într-un amical cu ”U” Cluj.

Așadar, Turda bifează al doilea transfer foarte important din această iarnă, după ce în urmă cu o săptămână l-a adus și pe Iulian Stamate. Ionuț Irimuș a semnat un contract pe termen lung cu Turda, formație ce își propune obiective importante în acest sezon: câștigarea Cupei Challenge și un loc pe podiumul Ligii Zimbrilor. „După Iulian Stamate, avem șansa să îl avem în lotul nostru și pe Ionuț Irimuș, care pe lângă ce a demonstrat pe teren în ultimii ani este și un om cu un caracter deosebit. Cred că ne va ajuta să unim și mai mult echipa, să avem un vestiar puternic, astfel ca pe teren să fim o forță care să ne permită să ne batem pentru locurile fruntașe. Suntem acoperiți pe toate posturile, iar dacă băieții vor fi apți vom putea să realizăm surprize în continuare. Am încredere în băieții care erau deja la echipă și în cei care au venit acum că pot forma o echipă redutabilă care să depășească performanțele din sezonul trecut al Cupei Challenge și atingă cel puțin rezultatul din sezonul trecut al Ligii Zimbrilor.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele grupării ardelene.

Ionuț Irimuș poate fi văzut pentru prima oară în tricoul Potaissei în această dimineață, cu prilejul amicalului Potaissa Turda-”U” Cluj.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY