Turda a plecat astăzi în Croația: „Nexe va fi o nucă foarte tare”

0
1362

HANDBAL MASCULIN - POTAISSA TURDA - DINAMO BUCURESTIPotaissa Turda a plecat astăzi spre Croația pentru duelul cu RK Nexe din turul al treilea al Cupei EHF la handbal masculin. Echipa lui Horațiu Gal speră într-un rezultat cât mai bun în partida de la Nasice și să tranșeze calificarea pe teren propriu.

Potaissa Turda pleacă cu șansa a doua în duelul de la Nexe, în opinia președintelui echipei, Flavius Sâsâeac, Chiar și în aceste condiții, ardelenii se încurajează, spunând că au demonstrat de-a lungul timpului că pot învinge pe oricine într-o zi bună. „Jucăm într-o sală cu o atmosferă incendiară, tribunele sunt aproape de teren și suporterii pun presiune mai mare pe adversari. Întotdeauna când am avut un meci cu miză ne-am mobilizat și am jucat bine. Croații sunt la un nivel mai ridicat decât al nostru, dar cum putem pierde cu oricine, am demonstrat că și putem câștiga cu oricine. Scopul este acela de a obține un rezultat care să ne dea șanse bune pentru retur. În afară de Pavel, toți băieții sunt apți și fiecare vrea să demonstreze că are valoare. Nexe este o echipă foarte experimentată, joacă în direct în play-off-ul întrecerii interne pentru că este înscrisă în Liga Regională SEHA și a înfrânt acasă echipe mari precum Magdeburg sau Ademar Leon. Va fi o nucă foarte tare, dar e un motiv în plus de a ne mobiliza și pentru a vedea potențialul în fața unei forțe a Europei. Ne jucăm șansa, vom vedea în retur cât ne va ajuta rezultatul obținut în Croația. Mergem cu încredere să facem o reprezentare cât mai bună a României.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac.

Potaissa a plecat astăzi, cu autocarul, spre Croația, iar mâine seară are programat antrenamentul oficial. Partida dintre RK Nexe și Potaissa Turda va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, ora României.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY