Trio-ul Tcaciuc-Tîrzioru-Trifkovic aduce prima victorie a Sucevei

0
1220

CSU Suceava - HC Vaslui 14-15 tarzioruCSU Suceava a bifat primul succes din acest sezon, 30-27 în fața Vasluiului, condusă de Leonard Bibirig, cel care și-a început cariera de antrenor tocmai la Suceava.

Un aport major la acest succes l-a avut trio-ul Tcaciuc-Tîrzioru-Trifkovic, cei trei fiind cei mai buni jucători ai gazdelor în partida de azi. Dacă Vasile Tcaciuc a încântat publicul cu paradele sale, Tîrzioru și Trifkovic au semnat două treimi din golurile Sucevei.

Pe teren, Suceava a condus ostilitățile în permanență. Diferența s-a văzut încă din primele zece minute, în care Suceava nu a primit niciun gol, marcând în schimb patru, iar nouă minute mai târziu gazdele se desprindeau la cinci lungimi pe tabelă (11-6). Diferența s-a menținut până la finalul primei părți și chiar s-a mărit până la opt goluri, 22-14, în urma reușitei lui Trifkovic. Vasluiul lui Bibirig a avut o tresărire de orgoliu și a recuperat din ecart (23-20 și 27-24), dar n-a putut împiedica tânăra, dar ambițioasa echipă suceveană în drumul ei către prima victorie a sezonului.

Petrea și Preda, accidentați

Din păcate, doi dintre jucătorii Sucevei au părăsit terenul de joc accidentați. Alin Petrea s-a accidentat la genunchi în minutul 12 al meciului și a fost transportat la spital, în timp ce Preda a apucat să evolueze doar trei minute. Transferat în această vară, extrema dreaptă s-a accidentat, de asemenea, la genunchi, în minutul 23.

CSU Suceava-HC Vaslui 30-27 (17-12)
CSU Suceava: V. Tcaciuc, Spiridon (portari), Tîrzioru 11 goluri, Trifkovic 9, Bursuc 2, Burlacu 2, Gavrilovic 2, Costea 2, Davidovic 2, Petrea, Popovici, Beleaev, Petrea, Sandu
HC Vaslui: Pralea, Marocico (portari), Roșu 6 goluri, M. Bujor 4, Hagiu 4, Iacob 3, M. Ignat 2, Cotinghiu 2, Sstan 2, G. Bujor 1, S. Ignat 1, Soare 1, Bejenariu 1, Ragea, Țuțu, Anton
Aruncări de la 7m: 0/0, respectiv 5/3
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.
Cartonașe roșii: Bursuc și Burlacu (câte trei eliminări)

sursă foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY