Tricolorii debutează împotriva Danemarcei în preliminariile CM U21!

0
3965

Sorții nu au fost favorabili României, care au scos în cale băieților antrenați de Ovidiu Mihăilă și Daniel Apostu două forțe ale Europei la nivel juvenil, Danemarca și Suedia. Prima este de altfel și formația împotriva căreia tricolorii vor debuta în aceste preliminarii, care ar putea avea loc în România, conform tragerii la sorți de astăzi.

Danemarca a terminat Campionatul European U20 din acest an pe poziția a șasea, într-o echipă din care zece jucători au debutat deja în cupele europene, pentru Skjern, Holstebro, Aalborg sau Kolding.

Suedia a terminat doar a 13-a la turneul final din acest an, dar a avut și ea în componență jucători ce au evoluat deja la nivel înalt. A doua adversară a României din turneul de calificare are 11 jucători ce au jucat în cupele europene în sezoanele trecute, la Ystads, Alingsas, Kristianstad, HK Drott și Guif. Spre deosebire de cele două naționale, România a avut în componență, la ultima acțiune oficială, șapte jucători ce joacă în primul eșalon și doar Thalmaier și Ștefan evoluează constant pentru Turda și Poli.

Programul României de la turneul de calificare:
6 ianuarie – Suedia-Bulgaria
6 ianuarie – Danemarca-România
7 ianuarie – România-Suedia
7 ianuarie – Bulgaria-Danemarca
8 ianuarie – România-Bulgaria
8 ianuarie – Danemarca-Suedia

Prima clasată merge se califica la Campionatul Mondial din 2017, găzduit de Algeria.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY