Trei nume noi la reunirea Craiovei

0
3227

SCM Craiova s-a reunit astăzi, la Sala Polivalentă din oraș, în perspectiva noului sezon. La reunire au fost prezente doar trei nume noi, iar în lotul lui Bogdan Burcea nu se mai regăsesc, față de sezonul trecut, șapte jucătoare.

Cele trei noutăți ale Craiovei sunt Patricia Vizitiu (HCM Râmnicu Vâlcea), Bobana Klikovac (Alba Fehervar) și Nicoleta Tudor (Măgura Cisnădie), în timp ce alte două jucătoare au fost promovate de la junioare, Cristina Lung și Alexandra Colac. Alte două jucătoare se vor alătura echipei în perioada următoare, Lorena Stoica și Teodora Popescu, ambele de la CSM București.

Oltencele vor susține un stagiu de pregătire de zece zile în Grecia, după care vor disputa trei turnee de verificare până la startul sezonului, la Vâlcea (3-4 august), la Sânnicolau Mare (11-13 august, amicale cu Siofok și Bekescsaba) și la Craiova (18-20 august).

Față de sezonul trecut, la Craiova nu se mai află Laurisa Landre (Metz), Mirela Pașca (Măgura Cisnădie), Yulia Zaremba (Minaur Baia Mare), Yaroslava Burlachenko (Unirea Slobozia), Alexandra Andrei (CSM Slatina) și Daniela Băbeanu.

sursă foto: sportuldoljean.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY