Transfer de senzație reușit de campioana Dinamo!

0
2854

Managementul echipei masculine de handbal Dinamo a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu o mutare de senzație. Jucătorul lui Veszprem, Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), va juca la campioana României pentru cel puțin un sezon (contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul).

Inter stânga prin excelență, Jamali este unul dintre cei mai spectaculoși jucători străini care au evoluat vreodată în România.

Născut pe 11 octombrie 1991 la Isfahan, în Iran, Jamali a obținut cetățenia maghiară în 2015. Pentru Ungaria a jucat 36 de meciuri și a marcat 90 de goluri.

În 2012, uriașul inter de 2 metri a fost transferat de Veszprem, fiind până în prezent sub contract cu campioana Ungariei. În această perioadă, el a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) și altul la HC Meshkov Brest (2016-2017).

A jucat în ultimele șapte sezoane în Liga Campionilor, reușind să marcheze 206 goluri. A fost pe teren la finala Ligii Campionilor în 2015, într-un meci Veszprem – Barcelona și, de asemenea, a evoluat pentru Veszprem și în ultimul sezon, când echipa a ajuns din nou în finala Ligii Campionilor.

Ovidiu Semen, managerul echipei: ”Ne bucurăm că am reușit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi știm valoarea, a mai fost la noi în București, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei”.

sursă: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY