Tomas Ryde continuă pe banca echipei naționale

0
5106

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, suedezul Tomas Ryde, a confirmat, marţi, pe o reţea de socializare, că şi-a prelungit contractul cu Federaţia Română de Handbal şi în 2016.

„Sunt fericit să anunţ că voi continua cu FRH şi naţionala feminină a României. Sper ca vom face lucruri mari împreună în 2016”, a postat Tomas Ryde, pe tweeter.

Contractul suedezului cu FR Handbal, semnat în martie 2015, expirase după Campionatul Mondial din Danemarca, la care România a cucerit medalia de bronz şi va evolua la turneele preolimpice pentru un loc la JO de la Rio 2016.

„Vorbim despre un lucru absolut normal, discutat de mult timp şi, acum, statutat în hârtii. După calificarea la Campionatul Mondial i-am spus lui Tomas Ryde că trebuie să ne calificam la preolimpice şi apoi la Jocurile Olimpice, ceea ce şi-a asumat. Contractul este valabil până la finalul Jocurilor Olimpice, obiectivul fiind calificarea la turneul final al JO. Mai există posibilitatea ca, după turneul preolimpic, în cazul necalificării, ceea ce desigur nu ne dorim, să fie posibilă rezilierea contractului, asumată de ambele părţi”, a declarat Alexandru Dedu, preşedintele FRH.

Sursa: hotnews.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY