Tomas Ryde a anunțat lotul pentru dubla cu Serbia

0
2080

aurelia bradeanu ada nechitaSelecționerul echipei naționale feminine de handbal a României, suedezu Tomas Ryde, a anunțat lotul pe care se va baza, împreună cu secundul Bogdan Burcea, în meciurile de baraj cu Serbia, pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Danemarca (decembrie 2015).

Au fost convocate 19 jucătoare și, exceptând-o pe Cristina Neagu (Buducnost Podgorica), toate evoluează în campionatul intern. Iată lista jucătoarelor convocate:

  • portari: Paula Ungurenu (HCM Baia Mare), Ionica Munteanu (SCM Craiova), Denisa Dedu (Corona Brașov)
  • extreme: Valentina Ardean (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Brașov), Adriana Nechita (HCM Baia Mare), Laura Chiper (Corona Brașov)
  • pivoţi: Timea Tătar (HCM Baia Mare), Florina Chintoan (Universitatea Cluj), Oana Manea (CSM București)
  • linia de 9 metri: Cristina Neagu (Buducnost, Muntenegru), Aurelia Brădeanu (Corona Brașov), Claudia Constantinescu (HC Zalău), Gabriela Perianu (HC Dunărea Brăila), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare), Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Patricia Vizitiu (CSM București), Clara Vădineanu (HCM Rm.Vâlcea), Gabriela Mihalschi (HCM Roman).

De remarcat că, nici sub comanda lui Ryde, în lotul României nu-și face loc nicio componentă a echipei campioane mondiale de tineret!

Partida tur se va desfăşura pe 6 iunie, în deplasare, la Kraljevo, cu începere de la ora 19:00. Meciul a fost devansat cu două ore faţă de programarea iniţială, probabil şi pentru a evita o concurenţă cu finala Ligii Campionilor la fotbal, ce se va desfăşura în aceeaşi seară. Jocul retur se va desfăşura o săptămână mai târziu, la Cluj.

sursă text: sportsudest.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY