Timișoara împinge seria cu Steaua într-un meci decisiv!

0
2475

Sfertul dintre Poli Timișoara și CSA Steaua este singurul care are nevoie de un meci decisiv. Bănățenii au restabilit egalitatea la general după victoria de astăzi, 30-27 (14-16), și ultima semifinalistă se va decide în urma duelului de miercuri, din capitală.

Poli și Steaua și-au împărțit reprizele, însă bănățenii au fost cei care au ieșit învingători la final. Partida a fost una tensionată, Păiuș, Chikovani și Johannson terminând în tribune.

Primul mitan a fost al oaspeților. Steaua a început bine, a condus cu 7-3 după 11 minute și s-a menținut în avantaj până la încheierea reprizei. Timișoara s-a apropiat însă pe tabelă, la cabine s-a intrat cu scorul de 16-14 în favoarea oaspeților, dar cu doi jucători mai puțin. Chikovani și Johansson au fost trimiși în tribune după un conflict, pornit de la un fault mai dur asupra lui Szoke.

Timișoara a egalat repede și a trecut în avantaj pentru prima oară în minutul 37 după reușita lui Fenici. S-a mers cap la cap până în ultimul sfert de oră, acolo unde Poli a fost formația superioară. Bănățenii s-au distanțat la 25-22 și 27-23 și nu au cedat inițiativa, reușind să se impună la final cu 30-27 și să împingă seria într-un meci decisiv. Cele două formații se vor întâlni din nou miercuri, într-o partidă ce are ca miză calificarea în viitorul sezon al cupelor europene.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Politehnica Timișoara1430
CSA Steaua București1627

SCM Politehnica Timișoara

CSA Steaua București

sursă foto: Facebook CSA Steaua Alexandrion

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY