Timișoara continuă să se întărească!

0
3364

După ce l-au adus pe Krsto Milosevic săptămâna trecut de la CSM București, Poli Timișoara a mai reușit un transfer de la o formație din capitală. Alin Șania a semnat cu gruparea bănățeană un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Alin Șania este al doilea jucător transferat de Poli de la Dinamo București, după extrema dreaptă Flavius Cîmpan. ”Am început antrenamentele acum câteva zile la București, dar viața de sportiv te schimbă. Am fost într-o discuție foarte scurtă cu Dan Dumitru, ne-am înţeles repede, pentru că îmi doresc să joc mai mult decât anul trecut. Poli e una dintre fostele campioane ale României, este un club cu oameni profesioniști și am rămas plăcut impresionat din prima zi în care am ajuns aici. Îmi doresc să facem performanță şi să ne integrăm cu toții.”, a declarat Alin Șania, potrivit site-ului oficial al Timișoarei.

Cinci transferuri a efectuat Poli în această vară: Flavius Cîmpan (Dinamo București), Alin Șania (Dinamo București), Milos Orbovic (Vojvodina), Didi Hrimiuc (HC Vaslui) și Krsto Milosevic (CSM București).

sursă foto: Facebook Radio Dinamo 1948

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY