Timișoara continuă cursa pentru locul patru după victoria în fața rivalei din Banat

0
1969

Noul derby al Banatului s-a încheiat cu victoria Timișoarei, 24-16, care s-a revanșat astfel pentru înfrângerea din tur. Poli menține pasul cu Steaua în cursa pentru locul patru, dar are două meciuri foarte grele în acest final de sezon, cu Dinamo și Odorhei.

Meciul dintre cele două formații a atras în tribunele sălii „Constantin Jude” aproximativ 1500 de spectatori, iar aceștia au avut ce vedea, chiar dacă au fost și momente mai încâlcite. Oaspeții au condus în start, 2-1 și 3-2, dar destul de rapid Poli a trecut la conducere și nu a mai cedat inițiativa. Timofte a marcat pentru 4-3, în minutul 16, iar Lasica majora avantajul șase minute mai târziu, 7-4, chiar dacă între timp Adi Petrea a solicitat primul time-out al meciului (minutul 19), în încercarea de a așeza lucrurile în ofensiva echipei sale. Doar că tentativa sa a fost în zadar, deoarece până la pauză reșițenii au marcat doar de trei ori, iar Poli s-a desprins astfel la 12-7.

Primele zece minute ale actului secund au fost decisive. S-a făcut 14-9 după cinci minute, pentru ca după alte cinci Timofte și Ștefan să urce scorul la 17-9. În ultimele 20 de minute nu s-a întâmplat nimic notabil, în condițiile în care „alb-violeții” și-au păstrat cu mult calm avantajul și au obținut cele trei puncte în final. 24-16 și Poli rămâne în cursa pentru locul patru, fiind la egalitate de puncte cu Steaua în acest moment. În schimb, HC Adrian Petrea a ratat mai ratat o ocazie de a merge matematic în play-off, însă păstrează în continuare șanse foarte mari pentru a realiza acest lucru.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Politehnica Timișoara1224
CSM Reșița716

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY