Suedezele CSM-ului vorbesc despre disputa cu Larvik: „Echipa care va avea defensiva mai bună va câștiga!”

0
3281

Două zile ne despart de debutul CSM-ului în grupele principale ale Ligii Campionilor. Mai exact, vineri seară, de la ora 19:30, bucureștencele primesc vizita lui Larvik, în Sala Polivalentă din capitală.

Iar CSM București nu mai are voie să facă vreun pas greșit în tentativa de a-și apăra trofeul cucerit anul trecut, la Budapesta. Fetele antrenate de Aurelian Roșca și Adrian Vasile sunt pe ultimul loc în grupa principală II, dar un succes cu Larvik le-ar readuce cu șanse mari în lupta pentru locul secund. „Este un prim meci dificil. Punctele forte ale lui Larvik sunt apărarea bună și contraatacul și faza a doua excelentă. Cred că diferența va fi făcută de portari.”, ne-a spus Linea Torstensson, înaintea acestui meci.

Pentru Isabelle Gullden, Larvik este o cunoștință mai veche. Suedeza s-a mai întâlnit de două ori cu campioana Norvegiei în trecut, prima oară în sezonul 2011/2012, iar a doua oară în sezonul 2014/2015. De fiecare dată, Gullden îmbrăca tricoul lui Viborg și de fiecare dată a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale. „Meciul împotriva lui Larvik va fi dificil, dar distractiv. Partea distractivă va începe acum și trebuie să adunăm toate punctele pe care putem obține. Cred că apărarea și contraatacul sunt punctele forte ale lui Larvik. Echipa care va avea defensiva mai bună și portarii mai în formă va câștiga.”, ne-a afirmat și Isabelle Gullden înaintea disputei cu Larvik.

Disputa CSM București-Larvik HK va avea loc vineri, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din București și va fi transmisă în direct de Digisport și Dolce Sport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY