Sucevenii au cucerit aurul la Campionatul European Universitar!

0
1817

Universitatea din Suceava a reprezentat România săptămâna trecută la Campionatul European rezervat Universităților și disputat la Antequera. Băieții pregătiți de Adrian Chiruț au cucerit medalia de aur, după ce au învins în finală o formație din Germania, Duisburg.

Universitatea din Suceava a terminat prima astfel Campionatul European, acolo unde au cedat într-un singur meci, chiar cu Duisburg, disputat însă în grupe. Cu un lot din care au făcut parte Cristian Tcaciuc, Cătălin Costea, Adrian Târzioru, Gabriel Burlacu, Mihai Sandu, Iulian Alexa, Andrei Olariu și Bogdan Baican, toți legitimați la CSU Suceava, dar și Adrian Usturoi (LPS Piatra Neamț) și Octavian Andreică, Ovidiu Bădeliță și Daniel Ionașciuc, echipa antrenată de Adrian Chiruț și-a luat revanșa în marea finală, scor 23-22 (14-9).

Prima medalie pentru Adrian Chiruț ca antrenor, Cristian Tcaciuc a fost desemnat cel mai bun portar!

Munca depusă la Suceava de cuplul de antrenori Adrian Chiruț-Iulian Andrei s-a reflectat din plin și la acest turneu. Adrian Chiruț se află la prima medalie ca antrenor din carieră și termină astfel un sezon perfect, primul de altfel ca principal, după ce a reușit să salveze de la retrogradare echipa, la revenirea pe primul eșalon. De asemenea, Cristian Tcaciuc, pregătit de Iulian Andrei la echipa de club, a fost desemnat cel mai bun portar al Europeanului din Spania rezervat Universităților.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY