Suceava dorește să termine anul în forță: „Echipa care va greși mai puțin va avea câștig de cauză”

0
1093

suceava-stiinta 14-15Prima etapă a returului programează derby-ul Știința-Suceava, ce se anunță interesant, având în vedere forma slabă prin care trece Știința Bacău și progresul făcut de CSU Suceava. Sucevenii merg la Bacău cu gândul la cele trei puncte, pe care le-au ratat de puțin în meciul tur.

Învinși cu 24-26 în tur, pe teren propriu, dar într-un meci pe care l-au controlat autoritar timp de 50 de minute, sucevenii vor să-și ia revanșa în returul de mâine. Spre deosebire de primul meci, Răzvan Bernicu se poate baza și pe cei trei sârbi, Gavrilovic, Davidovic și Trifkovic. „În tur i-am avut în mână timp de 50 de minute. Acum, depinde și de forma de moment. Indiferent de poziția din clasament, de situația celor doua echipe, meciul dintre Bacău și Suceava rămâne un derby. Cu siguranță va fi un meci de luptă. Ei își doresc să câștige iar noi să facem un meci bun, să terminăm anul cu bine. Echipa care va greși mai puțin, echipa care va fi mai proaspătă pe final de meci va avea câștig de cauză.”, a spus Răzvan Bernicu, potrivit gazetasv.ro.

În partida de joi, Răzvan Bernicu nu se va putea baza pe Cristian Tcaciuc și Alin Petrea, ambii accidentați. Meciul dintre Știința Bacău și CSU Suceava se va disputa joi, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY