Suceava a câștigat duelul suferinței

0
1062

suceava-dinamo 14-15 amicalUltimele două clasate în Liga Națională s-au întâlnit sâmbătă seară la Suceava, într-o partidă ce s-a dovedit a fi dezechilibrată în cele din urmă. Sucevenii s-au impus cu 24-23, însă mult mai clar decât o arată scorul.

În continuare cu probleme de efectiv, Apolzan, Mota și Dragnea nefiind apți de joc, și cu alți trei jucători incerți, Energia n-a emis pretenții prea mari în deplasarea de la Suceava, deși victoria era vitală. Gazdele, cu un Spiridon în zi mare, au condus cu 12-3 în minutul 21, dar s-au relaxat prematur și au dat ocazia gorjenilor să se apropie pe tabelă până la pauză: 12-10.

În partea a doua s-a jucat după aceleași coordonate, cu Suceava la timonă și cu o echipă a Energiei care a încercat să revină în permanență în meci. Gazdele s-au desprins din nou la șase goluri, 21-15 și 23-17 și din nou s-au deconcentrat și au permis oaspeților să se apropie pe tabelă, însă fără ca victoria să fie pusă în pericol. De la 24-21, gorjenii au înscris de două ori consecutiv, ultima oară la ultima fază a meciului, iar fluierul final a adus al treilea rezultat pozitiv consecutiv pentru formația lui Petru Ghervan și Răzvan Bernicu.

Răzvan Bernicu, CSU Suceava: „Am avut 9 goluri, dar ne-am relaxat și le-am dat posibilitatea să vină la două goluri la pauză. Lipsa experienței și-a spus cuvântul, ne-am grăbit, am condus cu 23-17 în minutul 52 și trebuia să închidem jocul atunci. A fost un meci de luptă, au jucători cu experiență în Liga Națională. Ne bucură victoria, felicit băieții, e al treilea meci bun consecutiv și vrem să continuăm tot așa.”

CSU Suceava-Energia Pandurii Tg. Jiu 24-23 (12-10)
CSU Suceava: Burlacu 5 goluri, Târzioru 4, Trifkovic 4, Costea 3, Davidovic 3, Sandu 3, Gavrilovic 2
Energia Pandurii: Sifre 5 goluri, Acatrinei 5, Ilieș 4, Dinescu 4, Giotoiu 2, Rodrigues 2, Enache 1
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 3/3
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY