Știința și Dinamo au terminat la egalitate un meci palpitant

0
1043

stiinta-dinamo 14-15Derby-ul etapei secunde a avut loc la Bacău, între Știința și Dinamo, două formații cu pretenții la titlul de campioană în acest sezon. Partida s-a terminat la egalitate, 25-25, însă victoria putea aparține oricărei echipe.

Știința nu a impresionat nici de această dată și din nou a fost nevoită să revină pentru a scoate un rezultat pozitiv. După un început echilibrat, Dinamo s-a instalat la cârma partidei și a fost în permanență cu un pas înaintea adversarului, intrând la cabine cu un avantaj de două goluri.

În partea a doua, elevii lui Sebastian Bota s-au menținut la conducere până pe finalul întâlnirii. În minutul 44, Știința a restabilit egalitatea, însă doar pentru moment, pentru că Șandru și Mocanu au refăcut diferența de două lungimi (21-19, minutul 48), care s-a păstrat pentru alte trei minute. Masachs a egalat pentru Știința, iar la faza următoare Johansson a primit a treia eliminare, dar Dinamo nu a profitat de superioritatea avută. Mai mult, Vartic a dus vicecampioana în avantaj, 24-23, care a avut ocazia de a se desprinde la rândul ei la două goluri, însă nu au profitat, iar Asoltanei a egalat pe contraatac. Păunică, din extremă, a punctat pentru 25-24, dar Șandru, unul din principalii oameni ai oaspeților, a semnat ultimul gol al partidei.

Știința Bacău-Dinamo București 25-25 (13-15)
Știința Bacău: Bondar 4 goluri, Păunică 3, Vartic 3, Pinnonen 3, Alonso 3, Masachs 2, Celestin 2, Iancu 1, Rotaru 1, Tokic 1, Johansson 1, Dospinescu 1
Dinamo București: Șandru 7 goluri, Vrankovic 5, Asoltanei 5, Mocanu 5, Nițu 1, Chiruț 1, Savenco 1

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY