Știința încurcă CSM-ul în Giulești

0
1022

csmb-stiinta 14-15Știința Bacău a pus piedică bucureștenilor de la CSM în tentantiva acestora de a urca, cel puțin până mâine, pe locul al treilea al clasamentului. Cele două formații au terminat la egalitate, 28-28, după ce gazdele au irosit un avantaj de cinci goluri.

CSM București nu a putut să treacă de o formație ce nu și-a rezolvat încă problemele financiare. Bucureștenii au fost însă în control până pe finalul meciului, dar au avut destule momente de cădere în joc. Primul a venit în a doua jumătate a primei reprize, când băcăuanii au punctat de patru ori consecutiv și au trecut la conducere, 10-8, însă CSM-ul a avut un final furibund de repriză, intrând la cabine în avantaj, 15-11.

Când totul se îndrepta spre o victorie logică a elevilor lui Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă, Știința și-a început revenirea. Din minutul 49, de la scorul de 24-19, băcăuanii au început să joace din ce în ce mai bine, după ce în urmă cu nouă minute nu marcase deși ataca având trei oameni în plus. Oaspeții au egalat la 28 cu două minute înainte de final, prin Rotaru, pe contraatac, iar la acest scor Blazevic a apărat o aruncare de la șapte metri, executată de Bondar. Chiar și așa, Bacăul a mai avut o șansă de a-și trece în cont o victorie de palmares, după ce Marijanac a comis pași, dar Vartic, în inferioritate, nu a nimerit cadrul porții adverse. S-a terminat 28-28, un rezultat ce nu aduce nimic nou în clasament: CSM București termină pe 5, în timp ce Știința pe 7, urmând ca mâine să-și afle adversarii din play-off.

CSM București-Știința Bacău 28-28 (15-11)
CSM București: Iancu, Blazevic (portari), Negru 6 goluri, Șomlea 4, Ungureanu 4, Milosevic 3, Kostadinovic 3, Stamate 3, Marijanac 2, Pătru 1, Stavrositu 1, Novanc 1, Militaru, Rotaru
Știința Bacău: Tamaș, Erhan (portari), Rotaru 11 goluri, Bondar 5, Celestin 3, Johansson 3, Pinnonen 2, Păunică 2, Iancu 1, Vartic 1, Carali, Cîmpan
Aruncări de la 7m: 1/1, respectiv 4/3
Eliminări: 6 x 2 min., respectiv 7 x 2 min.
Cartonașe roșii: Krsto Milosevic, respectiv Mateo Garralda

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY