Știința câștigă ușor în fața Energiei

0
1693

stiinta-energia 14-15 turȘtiința Bacău a bifat al patrulea succes al sezonului, 26-21 pe teren propriu împotriva Energiei, și urcă o poziție în clasament, cel puțin până luni. Vicecampionii au dominat partida în totalitate, victoria nefiind pusă în pericol în niciun moment.

Știința a început bine partida de pe teren propriu cu Energia și a primit primul gol abia în minutul 11, la scorul de 5-0. Energia, în continuare fără Dinescu sau Apolzan, n-a putut ține ritmul cu Bacăul, reușind să se apropie cel mai mult la două goluri, 6-4, după două goluri consecutive semnate de Sifre. Până la pauză, Știința a mărit diferența, ajutată de paradele lui Tamaș și de golurile semnate de Bondar, iar în a doua repriză spectacolul oferit de vicecampioni a continuat. Rotaru a stabilit cea mai mare diferență a meciului cu 13 minute înainte de final, 22-14, și până la final ecartul s-a micșorat.

Ramba a revenit cu succes

Perioada de chin a lui Ionuț Ramba a luat sfârșit. Accidentat încă din finalul sezonului trecut, interul stânga a revenit cu succes în tricoul Științei. Internaționalul de 23 de ani a evoluat bine la primul meci al său din acest sezon, reușind să înscrie de trei ori.

Știința Bacău-Energia Pandurii Tg. Jiu 26-21 (14-10)
Știința: Bondar 8 goluri (3 din 7m), Păunică 5, Alonso 5, Rotaru 3, Ramba 3, Masachs 1, Pinnonen 1
Energia: Sifre 8 goluri (1 din 7m), Ilieș 5, Dragnea 4, Kekezovic 2, Enache 1, Acatrinei 1
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 3/1
Eliminări: Ramba, Dospinescu, respectiv Sifre, Dragnea

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY