Știința București a reluat pregătirea cu gândul la o clasare pe podium: „Vom încerca să câștigăm fiecare meci!”

0
10480

După ce a ratat prezența la barajul de promovare în Liga Națională de puțin, Știința București și-a propus un obiectiv important în noul sezon: clasare pe podium, ce i-ar aduce fie promovarea directă în Liga Națională, fie un loc la baraj.

Fetele antrenate de Sorin Bârză s-au reunit marți și au început pregătirea fizică, sub comanda preparatorului Radu Vasilcan, în vederea noului sezon. Obiectivul echipei este clar, un loc în primele trei, ce pare, la prima vedere, realizabil. „Ne-am propus un obiectiv îndrăzneț, locurile 1-3. Asta țintim, rămâne de văzut și cum vor arăta echipele din seria noastră. Le-am readus în lot pe Florența Ilie și Mădălina Bălan, care au fost împrumutate la Dinamo în sezonul trecut și a semnat cu noi Adina Grigoraș un contract pe doi ani de zile. Sunt bucuros că am reușit să păstrez nucleul important din sezonul trecut, lotul este același în proporție de 80%. Avem câteva posturi deficitare, sper ca lotul să fie întărit, dar sunt bucuros că în acest moment am câte 2-3 jucătoare pe post și există concurență. E cam cel mai bun lot pe care-l puteam forma la acest moment, cu bugetul pe care îl avem. Vom încerca să câștigăm fiecare meci, dar sunt locuri în care se câștigă greu.”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei bucureștene, Sorin Bârză.

Pregătirea va echipei va avea loc în București, iar noul sezon al Diviziei A este programat să înceapă pe 16 septembrie.

sursă foto: Facebook Știința București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY