Știința București a învins pe CSM II București în prima etapă a Diviziei A » Rezultatele complete ale rundei

0
2111

stiinta 14-15Etapa I a Ligii secunde, feminin Seria A, inceputa duminica, s-a incheiat marti seara, odata cu disputarea ultimului meci al rundei dintre Stiinta si CSM II, ambele din  Capitala.

Credem ca a fost si cea mai incrancenata partida, daca ne gandim ca la ambele formatii evoluau jucatoare de top, din handbalul mare, dar si din cel juvenil: Nicula si Zaremba de la CSM, jucatoare care sunt in lotul largit al formatiei din Liga Nationala a Capitalei, dar si Florenta Ilie sau Alexandra Carasol, campioane mondiale de junioare, in chiar aceasta vara. A castigat Stiinta, scor 30 – 28 (17-16), care a controlat jocul in marea majoritate a timpului. Puteau sa-si treaca in cont o victorie la mai multe goluri, dar fetele de la Stiinta au risipit cu usurinta cateva atacuri si doua aruncari de la 7 metri, permitand adversarelor sa le stea in apropiere pe tabela, ba chiar in cateva randuri sa si conduca. Studentele au stiut sa revina, insa, gratie unei aparari agresive si compacte, dar si a unor goluri surprinzatoare, inscrise de Moise, Traila, Popescu sau Carasol.

De partea cealalta, echipa a doua a CSM-ului n-a jucat rau, dar s-a vazut ca fetele n-au avut prea mult timp la dispozitie pentru omogenizare. Fetele de la Liga Nationala si-au facut pe deplin datoria, Nicula a marcat 13 goluri, iar ucraineanca Zaremba 6, dar cu doua jucatoare nu faci o echipa de handbal, capabila sa tina piept avantului si tineretii lotului studentesc.

CSM II București-Știința București 28-30 (16-17)

CSM II Bucuresti: Madalina Ion, Emilia Cercel 1, Catalina Sava, Elena Nicula 13, Maria Matei 3, Adriana Stoian 2, Mihaela Obedeanu, Valentina Popa, Georgiana Bazon 2, Iulia Zaremba 6, Stefania Bostina 1,  Andreea Roventa

Stiinta Bucuresti: Daniela Valean, Andreea Petre 1 gol, Daniela Strat 4, Dana Leahu 3, Alexandra Preda, Andreea Traila 3, Adriana Popescu 5, Madalina Porfireanu, Georgeta Guresoaie, Alexandra Carasol 4, Florenta Ilie, Elena Moise 9, Janina Stancu 1

Rezultatele complete ale primei runde:

ACS Spartac București-Rapid București 25-40 (12-21)
Știința Bacău-HCF Piatra Neamț 28-26 (13-13)
CSU Târgoviște-HC Activ Plopeni 20-27 (10-13)
Danubius Galați-HC Buzău 28-36 (10-19)
CSM II București-Știința București 28-30 (16-17)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY