Ștefania Florea și-a reziliat contractul cu ”U” Alexandrion Cluj

1
1552

stefania floreaDupă trei ani și jumătate, Ștefania Florea părăsește pe ”U” Alexandrion Cluj. Decizia a fost luată de comun acord la sfârșitul săptămânii trecute, ea nefăcând deplasarea în Serbia pentru meciul cu Radnicki de duminică, din Cupa Cupelor.

Extrema dreaptă de 22 ani spune că și-a dorit să plece de mai mult timp, însă nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului. Ștefania Florea mai avea contract până la sfârșitul sezonului și se va decide curând unde va evolua în continuare. „De opt luni am vrut să plec, dar nu am ajuns la o înțelegere cu conducerea. Acum nici nu jucam foarte mult, mai aveam contract până în vară și probabil de aceea m-au lăsat să plec. Am câteva oferte, încă nu m-am hotărât unde voi juca, dar voi lua o decizie cât de curând.”, ne-a spus Ștefania Florea.

Până acum, jucătoarea născută la Iași a mai evoluat în cariera sa doar la Tomis Constanța, până să ajungă în curtea Clujului.

1 COMMENT

  1. […] “De opt luni am vrut să plec, dar nu am ajuns la o înțelegere cu conducerea. Acum nici nu jucam foarte mult, mai aveam contract până în vară și probabil de aceea m-au lăsat să plec. Am câteva oferte, încă nu m-am hotărât unde voi juca, dar voi lua o decizie cât de curând”, a declarat Ștefania Florea pentru handbalvolei.ro. […]

LEAVE A REPLY