Steaua vrea să repete miercuri performanța din meciul cu Turda

0
1371

vancea steaua-turda 14-15Cu patru puncte după primele trei etape, CSA Steaua Alexandrion București caută al doilea succes stagional în disputa de pe teren propriu, cu HC Odorhei, din Sala „Apollo”.

Echipa lui Viorel Mazilu are un moral bun după cele două meciuri în care a terminat neînvinsă, 37-29 cu Potaissa Turda și 26-26 cu HC Vaslui, în deplasare. Remiza din Moldova nu ar avea însă valoare, după spusele managerului secției de handbal, Andrei Cian, fără o victorie în partida cu HC Odorhei. „Orice meci îl jucăm la victorie, doar așa putem să țintim sus. Cu Odorhei mă aștept să fie un meci la fel de dificil ca și cu Potaissa Turda. Atunci, că ni l-am făcut noi ușor, a fost altă poveste. Trebuie să fim la fel de motivați pentru a putea obține victoria. Avem posibilitatea, avem șansa noastră, cu toate că Odorheiul joacă bine, e o echipă solidă și închegată. Toată lumea este aptă, dar ca să conteze punctul de la Vaslui, trebuie să obținem victoria cu Odorheiul.”, ne-a spus Andrei Cian.

Fără muntenegreanul Rudovic cu Odorhei

Steaua este pe cale de a transfera un nou jucător. Novica Rudovic, un muntenegrean de 31 de ani, care a evoluat la Ivry în sezonul trecut, se află în București și va semna contractul cu echipa roș-albastră cel mai probabil mâine. „O să semneze cu noi, probabil mâine, dar nu va juca cu Odorhei. Fac tot ce e posibil să joace la Tg. Jiu, în etapa următoare. Medical e bine, e la un nivel bun al pregătirii, dar trebuiesc rezolvate hârtiile, care din păcate durează.”, a concluzionat Andrei Cian. Până acum, Rudovic a jucat pentru Lovcen, Vojvodina, Osijek, Arrate, Octavio Pilotes, Sporting și Ivry.

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și HC Odorhei va avea loc joi, de la ora 18:00, în Sala „Apollo”. Intrarea este liberă.

sursă foto: www.rpressport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY