Steaua s-a trezit la viață! Suceava face prima victimă!

0
4680

Etapa a cincea a Ligii Naționale a continuat vineri seară și sâmbătă dimineață, cu două partide ce s-au dovedit a fi extrem de palpitante. Steaua a evoluat pentru prima dată ca în sezonul trecut și a trecut de CSM București cu 30-28, în timp ce Suceava a furnizat surpriza la Călărași și a câștigat cu 30-26.

Cel mai interesant meci al rundei a avut loc vineri seară la Chiajna, între Steaua și CSM București, formații ce s-au întâlnit și în finala Cupei României din sezonul trecut. Roș-albaștrii s-au impus cu 30-28, într-o partidă în care Marius Szoke s-a remarcat în mod special.

Suceava a reușit să câștige la Călărași cu 30-26, realizând astfel primul succes important de la revenirea pe prima scenă. Cu un Puljizovic care a coordonat foarte bine atacurile și cu Sipka precis la finalizare, elevii lui Adi Chiruț au avut chiar și șapte goluri pe un teren dificil.

Etapa continuă astăzi, cu meciurile de la Odorhei, Satu Mare și Focșani. Rezultatele de până acum și programul partidelor (click pe rezultat pentru marcatori):

sursă foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY