Steaua ratează calificarea în turul al treilea preliminar al Cupei EHF

0
2500

România rămâne cu o singură reprezentantă în Cupa EHF, HC Dobrogea Sud Constanța, după ce CSA Steaua București a ratat astăzi calificarea în turul al treilea preliminar. Învingătoare în tur cu 25-23, vicecampioana a pierdut returul de la LeZion cu Maccabi Rishon, 23-27.

Față de precedentul meci, cel cu CSM București, Steaua s-a putut baza astăzi pe Stefan Vujic, în timp ce Ionuț Georgescu și Marin Vegar au lipsit din nou, accidentați. Vicecampioana a pierdut astăzi cu 27-23 returul cu Maccabi Rishon, având în față un arbitraj ostil pe întreaga durată a partidei. În aceste condiții, israelienii s-au desprins la 23-15 și 24-16, dar chiar și așa Steaua a avut șansa de a se apropia la trei lungimi pe tabelă. Javier Humet a ratat însă la 26-22 cu 45 de secunde înainte de final, iar partida avea să se termine 27-23 în cele din urmă.

Pentru CSA Steaua au evoluat Stănescu, Merlă (portari), Milosevic (6 goluri), Vujic (6), Florea (3), Humet (3), Stavrositu (2), Becheru (1), Kedzo (1), Grbovic (1), Răpciugă, Johannson, Roșu, Constantina și Bizău.

HC Dobrogea Sud Constanța este singura echipă din România rămasă în Cupa EHF.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY