Steaua își dorește să încheie turul de campionat cu dreptul

0
1227

vancea steaua-turda 14-15La patru zile de la victoria de pe terenul lui Dinamo, Steaua întâlnește o altă formație din prima parte a clasamentului. De data aceasta, adversară este Dunărea Călărași, revelația acestui tur de campionat, care a câștigat celelalte două partide din capitală din acest sezon.

Victoria cu Dinamo a ridicat moralul echipei, care se află acum la cinci puncte de podium, cu o etapă înaintea finalului turului de campionat. Managerul echipei sper ca echipa sa să nu se fi relaxat după succesul din derby și să termine prima jumătate a sezonului cu un succes. „Călărașiul este o echipă foarte bine așezată tactic. E un meci greu, noi venim după o victorie cu Dinamo și sper să nu fi adus o relaxare în cadrul echipei. Am mai spus, degeaba câștigi dacă nu ai continuitate. Întâlnim echipa de pe locul trei care a reușit câteva victorii frumoase în deplasare, două dintre ele chiar în București. Șansele sunt 50-50, pentru că avem atu-ul terenului propriu, deoarece ei au locul din clasament în favoarea lor. Dacă am fi pierdut la Dinamo, am fi putut spune că ei sunt favoriți astăzi.”, ne-a declarat Andrei Cian.

În partida de astăzi, Steaua nu se va putea baza pe Novica Rudovic, suspendat o etapă după cartonașul roșu primit în ultima secundă a meciului cu Dinamo. Andrei Cian consideră că absența lui va conta în economia jocului, dar că poate fi suplinită. „Va conta absența lui, pentru că avem puțini jucători, vom fi 15 pe foaie. E un jucător care ușor, ușor se integrează și a făcut un meci bun cu Dinamo. Mai avem patru jucători care pot juca în inter stâng, sper să intre și Szoke care cu Dinamo a acuzat o accidentare la inghinali. Ar fi normal ca absența să fie suplinită.”

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și AHC Dunărea Călărași va avea loc astăzi, de la ora 17:00, în Sala „Apollo”, și va fi transmisă în direct de Digisport. Prețul unui bilet este de 10 lei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY