Steaua, față în față cu fosta campioană a Europei, Vardar Skopje: „Va fi o adevărată provocare!”

0
2101

CSA Steaua București întâlnește în această seară, în etapa a patra din SEHA League, pe Vardar Skopje, câștigătoarea Ligii Campionilor din 2016, Vardar Skopje. Se anunță o partidă infernală pentru steliști, în compania uneia din cele mai bune echipe din Europa. Partida va avea loc în Macedonia, de la ora 21:15, în direct pe Digisport.

Vardar Skopje a câștigat toate meciurile oficiale disputate până acum în acest sezon, inclusiv în Liga Campionilor, pe terenul deținătoarei trofeului, Montpellier. Steliștii doresc să își testeze limitele cu o formație de top, așa cum afirmă estonianul Martin Johannson. „Meciul cu Vardar de la Skopje va fi o adevărată provocare pentru noi, pentru a vedea unde ne aflăm comparativ cu una din cele mai bune echipe ale Europei. Vardar are o echipă fantastică, dar în ciuda accidentărilor cu care ne confruntăm în acest moment, ne vom lupta și vom da tot ce avem mai bun. Obiectivul este să acumulăm experiență și să obținem cel mai bun rezultat la final.”, a spus pivotul Stelei.

Față în față după 12 ani

Partida de la Skopje este prima directă dintre Vardar și Steaua după o pauză de 12 ani de zile. Atunci, cu Ovidiu Mihăilă, Ștefan Laufceac și Andrei Cian pe teren, actualmente în staff-ul tehnic, Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Challenge după o „dublă” extrem de palpitantă, 65-64 la general (34-29 și 31-35).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY