Steaua face un pas important spre locul patru la Reșița

0
1851

HC Adrian Petrea și CSA Steaua Alexandrion București s-au întâlnit sâmbătă seară la Reșița într-un meci foarte echilibrat, decis pe final. Oaspeții au plecat cu toate punctele, 29-27, diferența fiind făcută la nivelul portarilor.

Primul sfert de oră a aparținut clar echipei lui Ovidiu Mihăilă. Ajutați de paradele lui Matskevich (14 în total până la final), steliștii au avut o serie de șase goluri consecutive și s-au desprins la 7-2, chiar dacă între timp Adi Petrea a încercat să oprească șirul ratărilor băieților săi, solicitând un timp de odihnă. Mai mult însă, Grasu și Szoke au dus scorul la 9-3, dar reșițenii s-au trezit la timp pentru a nu pierde contactul cu adversarul. Din ce în ce mai mobili în defensivă, bănățenii au început să recupereze treptat din diferență și au terminat la minus doi primele 30 de minute.

Începutul părții secunde a fost total diferit față de cel al meciului. Elevii lui Mihăilă au irosit ușor primele trei atacuri și Vaidasigan, Dospinescu și Trifkovic au întors scorul în favoarea echipei lor: 15-14. Reșițenii s-au menținut în avantaj până la 21-20, după care au urmat din nou momente mai bune pentru oaspeți. Pe un parțial de 3-0, Steaua s-a desprins din nou pe tabelă, 23-21, dar meciul era departe de a fi jucat. Gazdele au revenit pe fondul unei superiorități numerice și au egalat la 25 după două goluri consecutive ale lui Lela, scor la care reșițenii au avut două situații de a trece în avantaj. Întâi Vaidasigan a ratat pe faza a doua, apoi Lela n-a finalizat o aeriană plecată de la Dospinescu, pe contraatac, de fiecare dată Dragomir reușind să intervină. Steaua a profitat de acest moment, iar Dinescu a înscris la rândul său de două ori pentru echipa sa (27-25) și tot el a încheiat conturile, cu golul din ultimul minut pentru 29-26. În timpul rămas Lela a mai marcat o dată, 27-29, iar Steaua face un pas important spre locul patru, în timp ce HC Adrian Petrea mai are de tras pentru a obține calificarea în play-off.

sursă foto: expressdebanat.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Reșița1227
CSA Steaua București1429

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY