Steaua debutează în această seară în SEHA League: „Tatran are o echipă puternică”

0
20147

Vicecampioana României la handbal masculin va debuta în această seară în SEHA League. Cu începere de la ora 18:15, în Sala „Polivalentă”, CSA Steaua București o întâlnește pe Tatran Presov, campioana Slovaciei.

Cele două formații s-au aflat față în față și în pregătiri, la Doboj, unde slovacii s-au impus cu 28-21. Partida a fost prefațată cu prilejul unei conferințe de presă, organizată luni după-amiază.

Ovidiu Mihăilă, antrenor CSA Steaua București: „Marți se va marca începutul a ceva complet nou pentru club și sper ca fiecare meci al nostru în SEHA League va fi servi drept o bună propagandă a handbalului românesc. Ceea ce va trebui să învățăm este să găsim soluția de a avea grijă de fiecare dintre jucătorii noștri pentru ca aceștia să fie capabili de a performa la cel mai înalt nivel în toate competițiile și să aducă bucurie fanilor în fiecare moment în care vor păși pe teren. Esste o echipă fantastică pentru toți cei care lucrează în club, dar și o mare responsabilitate. Vom încerca să nu punem presiune pe jucătorii noștri pentru ca aceștia să se bucure de competiție și de handbal în general. Tatran are o echipă puternică, am jucat deja cu ei la Doboj și am fost satisfăcut cu modul în care am jucat. Am jucat 90% din meci la un nivel înalt și dacă vom reuși să adăugăm acel 10% azi, cred că avem șansa noastră.”

Stefan Vujic, jucător CSA Steaua: „Am vorbit cu prietenii mei din alte echipe participante în SEHA League și sunt încântați că Steaua București a intrat în competiție, pentru că știu cât de mare este clubul. Sunt foarte încântat și cred că vom avea o performanță bună azi. Per-total, va fi o experiență extraordinară pentru noi. Vom fi concentrați total pentru a câștiga fiecare meci, dar în principal vom folosi competiția pentru a progresa și învăța ceva nou din fiecare meci.”

Slavko Goluza, antrenor Tatran Presov: „Steaua e o echipă total diferită când joacă acasă și în fața suporterilor. Cu siguranță echipa de marți nu va fi aceeași ca cea de la Doboj. Trebuie să avem o prestație solidă în apărare și să marcăm cât de multe goluri ușoare putem și să fim concentrați pe întreaga durată a meciului.”

Leon Vucko, jucător Tatran Presov: „Mergem în România imediat după meciurile din Cupa Cehoslovaciei. Cu siguranță nu va fi ușor să jucăm cu Steaua la București, mai ales că va fi debutul lor și vor vrea să înceapă sezonul cu o victorie. I-am învins la Doboj, dar acesta va fi un meci complet diferit. Trebuie să fim agresivi în apărare și să alergăm cât de mult posibil.

Meciul dintre Steaua și Tatran Presov începe de la ora 18:15 și va fi transmis în direct de Digisport.

sursă foto: seha-liga.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY