Steaua confirmă forma bună: victorie clară și în derby

0
2010

CSA Steaua Alexandrion a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga Națională, iar cea din urmă este și cea mai de preț, împotriva rivalei de tradiție. În fața unei săli pline, pentru prima oară după mult timp la meciurile de acasă ale Stelei, elevii lui Ovidiu Mihăilă s-au impus cu 32-26.

În ceea ce privește echipa vizitatoare, aceasta a făcut un nou meci destul de slab, după ce la jumătatea săptămânii pierduse în fața CSM-ului, și tot categoric.

Dinamo a început mai bine derby-ul, având o apărare mai sigură, care a început însă să cedeze tot mai mult pe parcursul partidei. Cu Matskevich, Grasu și Stetsyura în mare formă, steliștii au trecut în avantaj prima oară în minutul 14 și odată cu trecerea timpului s-au instalat confortabil la conducere. S-a făcut astfel 13-8 și 14-10, cel din urmă fiind scorul pauzei.

Echipa lui Eliodor Voica n-a dat semne de viață decât târziu în partea a doua a meciului, deși tehnicianul dinamovist a încercat mai multe formule de joc. În schimb, Steaua și-a continuat jocul bun, a ajuns să conducă la șapte goluri, 25-18 și 26-19 (minutul 47), însă chiar și așa jocul nu era decis. „Câinii” s-au apropiat în final și trăgeau speranțe din nou la un rezultat pozitiv, 24-27, și au avut șansa de a ajunge la minus doi pe tabelă, nefructificată însă. Steaua a lovit decisiv prin Stetsyura și Irimescu, 29-24, și s-a impus în cele din urmă cu 32-26. Grație acestui succes, „roș-albaștri” mai fac un pas spre locul patru, în timp ce Dinamo se vede nevoită să obțină patru puncte din ultimele două etape pentru a câștiga sezonul regulat.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSA Steaua București1432
Dinamo București1026

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY