Steaua a egalat situația în semifinala cu CSM București! A doua finalistă se decide joi

0
2227

Steaua București s-a impus pe terenul CSM-ului, 28-25, după aruncările de la șapte metri, și a egalat situația la general în lupta pentru finala campionatului. Bătălia finală va avea loc joi, de la ora 20:00, la Chiajna.

Fără Vujic, accidentat în primul meci, Steaua a reușit să restabilească egalitatea în disputa cu CSM București. Un meci în care a făcut diferența în defensivă, la înălțime de multe ori, dublată de intervențiile lui Stănescu și Babasafari.

Astfel că am avut un început dominat de gazde (4-1, 5-2 și 7-4), pentru ca apoi Steaua să își ridice treptat nivelul, în special în defensivă. Florea a egalat la 8, din aruncare de la șapte metri, iar Roșu a dus echipa în avantaj prima oară în finalul reprizei. De atunci s-a mers cap la cap, iar partida a avut un final dramatic. Steaua a fost ținută în viață de Stavrositu și Georgescu și putea încheia soarta meciului în timp regulamentar, dar Sunjic a apărat însă o aruncare de la șapte metri executată de Florea, la 24-24, în ultimele cinci secunde. Rotaru a marcat apoi de la centru în ceea ce putea fi golul calificării, doar că înainte ca pivotul CSM-ului să marcheze, Paulo Pereira solicitase time-out, golul nu a fost validat și partida a mers la aruncările de la șapte metri. O serie în care Steaua a avut mai mult sânge rece, a transformat patru aruncări, prin Georgescu, Mihalcea, Roșu și Stavrositu, în timp ce Babasafari i-a blocat pe Robledo și Negru.

Meciul decisiv are loc joi, de la ora 20:00, la Chiajna. Rezultatele din semifinale (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: Facebook Marian Cărăvan MC

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY