Steaua a adus un inter dreapta croat care a trecut pe la Ciudad Real!

0
4957

CSA Steaua București a reluat pregătirea în vederea părții a doua a sezonului cu o noutate în lot. Croatul Nikola Kedzo, fost jucător la Ciudad Real, a ajuns în cantonamentul echipei de la Cheile Grădiștei și va evolua sub comanda lui Ovidiu Mihăilă începând cu prima etapă din 2018.

Steaua s-a reunit în data de 4 februarie, fără patru străini însă, Martin Johannson, Stefan Vujic, Marin Vegar și Mohsen Babasafari, convocați la echipele naționale, iar de duminică se află într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei. Noutatea din lotul Stelei este croatul Nikola Kedzo, care s-a alăturat deja noilor săi colegi.

Nikola Kedzo, în vârstă de 29 de ani, evoluează pe postul de inter dreapta și vine din Italia, de la AS Albatro Handball Siracusa. Croatul a fost la un pas să semneze cu HCM Constanța în 2014, însă mutarea nu s-a realizat în condițiile în care fosta campioană traversa o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. În cariera sa, Kedzo a debutat ca senior la RK Kastela și a mai evoluat la BM Ciudad Real, BM Alcobendas, SD Teucro, HSG Dusseldorf, RK Nexe, Csurgoi KK, RK Metalurg Skopje, Qatar Sports Club, OIF Arendal, BSV Bern Muri și AS Albatro Handball Siracusa.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY