Start lansat pentru CSM Focșani: „Ne bucurăm că am început bine!”

0
3431

CSM Focșani a debutat cu dreptul în sezonul 2018-2019, în ceea ce a reprezentat și debutul oficial pe banca tehnică a lui Sandu Iacob. Focșănenii s-au impus la Făgăraș cu 27-19, într-o partidă pe care au controlat-o.

Totodată, este un debut excelent și pentru Sandu Iacob la CSM Focșani. Fostul antrenor de la Vaslui și Constanța se declară mulțumit de prestația echipei sale în deplasarea de la Făgăraș. „Ne bucurăm că am început bine. A fost o perioadă în care s-a acumulat suficientă tensiune, cauzată de necunoscut, de felul în care ne vom prezenta la ora primului meci. Am întâlnit pe Făgăraș într-un meci amical, i-am simțit ca fiind o echipă bună, dar astăzi ne-am apărat mai bine și am găsit soluții pe faza de atac”, ne-a spus Sandu Iacob.

Succesul Focșaniului este surprinzător prin prisma diferenței de la final, mai ales că în partidele amicale rezultatele nu au fost convingătoare. Dar nici elocvente, pentru că așa cum ne-a afirmat, Sandu Iacob nu a pus accent pe rezultate, ci a dorit să ruleze întreg lotul cu fiecare ocazie. „Fiecare antrenor are strategia lui în partidele amicale. Eu dau fiecărui jucător minute, pentru că se întâlnește cu diferite situații de joc, astfel ca la ora partidelor oficiale să fie pregătit să joace 3, 20 sau 40 de minute. Mai sunt lucruri de reglat, dar asta vom vedea când ne vom întâlni”, a concluzionat Sandu Iacob, care le-a acordat băieților săi liber până luni după victoria de la Făgăraș. „E cadoul nostru, al staff-ului, pentru băieți.”

Gândul lui Sandu Iacob zboară la locul 8 și accederea în play-off-ul Ligii Naționale. Ar fi o premieră pentru CSM Focșani în cazul în care acest lucru se va concretiza. „Cu siguranță, gândul e la locul 8. Vor fi trei echipe care se vor bate pentru locul 8. De la an la an, Focșani a progresat. Acum ne vom bate pentru a prinde play-off-ul, dar nu e neapărat o garanție că vom reuși”, a încheiat cel care este și selecționerul naționalei de tineret.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY