Spiridon aduce un punct Sucevei

0
1101

andrei spiridonSuceava confirmă încă o dată forma bună prin care trece, reușind să oprească HCM-ul din drumul către a șaptea victorie a sezonului. Cristescu a ratat șansa de a aduce Constanței încă un succes, ratând o situație de unu la unu cu Spiridon, cu câteva secunde rămase până la final.

Din nou, Suceava a făcut un meci bun pe teren propriu, iar campioana a avut de tras din greu pentru a pleca neînvinsă de echipa lui Petru Ghervan și Răzvan Bernicu.

A fost un meci echilibrat pe toată durata lui. În prima repriză s-a mers cap la cap, pe care Constanța a câștigat-o la un gol, 14-13, iar diferența a crescut la trei goluri în debutul părții secunde, în urma golului semnat de Vujadinovic. Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade din acel moment, pentru că Suceava a început să joace din ce în ce mai bine și să recupereze gol cu gol, egalând la 20 prin Trifkovic. Pe val, tinerii jucători ai gazdelor au dus scorul la 25-21 cu șapte minute înainte de final în urma reușitei lui Tîrzioru, moment în care Zvonko Sundovski a solicitat timp de odihnă. Rapid, Toma a dus scorul la 25-23 în minutul 54 și trei minute mai târziu Vujadinovic a egalat la 25, iar până la final campioana s-a văzut nevoită să mai egaleze de încă două ori. Suceava a avut atacul la 27-27 și Stănescu a apărat aruncarea lui Trifkovic, dar pe contraatac Cristescu nu l-a putut învinge pe Spiridon cu câteva secunde înainte de final, astfel că cele două formații termină la egalitate.

CSU Suceava-HCM Constanța 27-27 (13-14)
CSU Suceava: Tîrzioru 6 goluri, Trifkovic 5, Davidovic 4, Sandu 4, Burlacu 3, Gavrilovic 3, Bursuc 2
HCM Constanța: Vujadinovic 6 goluri, Toma 6, Stavrositu 5, Angelovski 4, Rakcevic 2, Cristescu 2, Humet 1, Cutura 1
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 2/2
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.
Cartonașe roșii: Tîrzioru, Popovici (câte trei eliminări)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY