Spectacol total în partida Olanda-Coreea de Sud! Lois Abbingh a ratat o aruncare de la șapte metri la ultima fază a meciului!

0
4594

Olanda și Coreea de Sud au oferit unul din cele mai spectaculoase meciuri de până acum de la turneul olimpic. Cele două formații au oferit o partidă cu 64 de goluri încheiată nedecis, în care Lois Abbingh a ratat ocazia de a aduce victoria echipei sale în ultima secundă.

Într-un meci în care învinsa se îndepărta serios de un loc în sferturi, Olanda și Coreea de Sud au jucat cu garda jos și au oferit un adevărat spectacol. Cele două naționale au terminat la egalitate, 32-32, deși Olanda a condus cu 26-21 în minutul 42 și a avut șansa de a-și trece în cont victoria la ultima fază a disputei. Lois Abbingh, fosta jucătoare a HCM-ului, a ratat însă o aruncare de la șapte metri obținută de van Olphen, astfel că cele două formații își împart punctele, iar lupta pentru locul patru rămâne deschisă. Fostele jucătoare din Liga Națională, Lois Abbingh și Woo Sun Hee au terminat partida câte trei goluri.

Înaintea disputei dintre Olanda și Coreea de Sud, Norvegia a trecut categoric de Angola, 30-20, iar în ultimul meci al zilei Franța a învins Argentina cu 27-11.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY