Slobozia termină anul cu o victorie importantă

0
2295

CSM Unirea Slobozia a obținut o victorie importantă în ultima etapă a turului, 31-26 pe teren propriu, împotriva unei rivale directe la evitarea barajului de menținere în prima ligă.  Roxana Han a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 11 goluri.

Meciul a început greoi, cu doar două goluri marcate în primele cinci minute, câte unul de fiecare parte. S-a mers cap la cap până la scorul de 3-3, după care gazdele, cu Alina Ilie în prim-plan, și-au început desprinderea. S-a făcut 9-5 după 17 minute, iar până la pauză Slobozia s-a distanțat la șase goluri, 15-9 și 16-10, cel din urmă fiind și scorul final al primului act.

Diferența înregistrată după primele 30 de minute s-a dovedit a fi decisivă în economia rezultatului final. În ciuda eforturilor veteranei Roxana Han, Măgura Cisnădie nu a putut să se apropie pe tabelă, astfel că la final echipa Victorinei Bora s-a impus clar, 31-26, urcând cel puțin până luni pe poziția a zecea a clasamentului.

Prestații bune pentru campioanele mondiale de junioare din lotul gazdelor

Victorina Bora le-a aruncat în luptă pe toate cele trei campioane mondiale pe care le are la dispoziție. Ilie a început încă din primul minut și a evoluat tot meciul, iar Ion și Ostase au intrat pe parcursul partidei și toate au avut prestații bune. Prima a fost de altfel cea mai bună marcatoare a gazdelor, cu zece goluri.

CSM Unirea Slobozia-CS Măgura Cisnădie 31-26 (16-10)
CSM Unirea Slobozia: Ion, Oancea, Martin (portari), Ilie 10 goluri, Enescu 6, Pavăl 4, Genkova 4, Ostase 4, Toma 3, Mărginean, Strahan, Băcăoanu, Manoilă, Marchidanu, Dragut
CS Măgura Cisnădie: Popovici, Șuba, Sitenko (portari), Han 11 goluri, Predoi 2, Ciuplea 2, Veșcă 2, Stănciulescu 2, Lazarin 2, Popescu 1, Florea 1, Goran 1, Krnic 1, Chelaru
Aruncări de la 7m: 4/2, respectiv 6/5
Eliminări: Pavăl, Ilie, Băcăoanu, Toma, respectiv Ciuplea, Veșcă, Goran

sursă foto: csmus.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY