Slobozia obține greu toate punctele din partida cu Sebeș

0
1773

Deși pleca din postura de favorită în această dimineață, CSM Unirea Slobozia a câștigat foarte greu partida cu HC Alba Sebeș. Andreea Enescu a adus victoria gazdelor în ultimele secunde.

Cu Alina Șorodoc din postura de antrenor principal, Sebeșul a avut o altă față în prima etapă a returului. Chiar dacă lotul este mai slab valoric decât în prima parte a campionatului, oaspetele de azi au jucat cu multă ambiție și au fost aproape de o surpriză. În schimb, Slobozia a făcut un meci slab, iar experiența Andreei Enescu a fost decisivă pe final. De remarcat de asemenea prestația excelentă a Alinei Ilie, cea mai bună marcatoare a partidei.

Au fost 10 minute echilibrate, după care Slobozia părea să pună stăpânire pe joc. Ilie și Genkova au desprins echipa gazdă la 8-4, moment în care Alina Șorodoc a solicitat timp de odihnă. Indicațiile oferite au fost prețioase, încât Sebeșul a reușit performanța de a nu primi gol în ultimele 11 minute ale reprizei. De la 10-7, Elena Pătuleanu, de două ori, Ciolan și Mitrache au întors rezultatul și la cabine se intra cu scorul de 10-11.

Pentru echipa Victorinei Bora a urmat o cursă totală de urmărire. Slobozia a egalat la 11 și 12 în startul reprizei a doua, dar Sebeșul și-a continuat prestația bună și s-a menținut în avantaj până pe final. Mai mult, oaspetele, cu Bianca Curmenț în zi bună, s-au desprins la rândul lor la patru lungimi pe tabelă, 14-18, în minutul 42, după un gol marcat de Ana Ciolan. Slobozia nu s-a predat însă, Alina Ilie și-a intrat în rol și a dat tonul revenirii. În cele din urmă, gazdele au egalat din nou, la 21, prin Toma, cu trei minute înainte de final, însă Elena Pătuleanu și-a adus din nou echipa în avantaj. Finalul a fost dramatic, Enescu egalând cu 35 de secunde înainte de final, iar la 22-22 Sebeșul a scăpat mingea în aut. Slobozia a profitat de cadoul primit și tot Enescu a adus victoria CSM-ului, una foarte muncită de altfel.

CSM Unirea Slobozia-HC Alba Sebeș 23-22 (10-11)
CSM Unirea Slobozia: Ion, Oancea, Martin (portari), Ilie 10 goluri, Enescu 6, Genkova 3, Toma 2, Simion 1, Predoi 1, Mărginean, Strahan, Băcăoanu, Carabulea, Dragut, Ivan, Marchidanu. Antrenor: Victorina Bora
HC Alba Sebeș: Petruneac, Curmenț (portari), Safta 5 goluri, E. Pătuleanu 5, Ciolan 4, Andrei 3, Hoha 3, Mitrache 1, Rusu 1, Bogdan, Dima, Dobromir, Șorodoc, I. Pătuleanu. Antrenor: Alina Șorodoc
Aruncări de la 7m: 6/5, respectiv 5/4
Eliminări: Toma, Marchidanu, respectiv Andrei, E. Pătuleanu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY