Simona Gogîrlă așteaptă spectatorii la sală la meciul cu HC Zalău: „Cred că atuul nostru va fi publicul”

0
1162

simona gogirlaÎnvinsă în prima etapă la Brăila, SCM Craiova caută să câștige primele puncte din actuala stagiune, pe teren propriu, în fața Zalăului. Echipa lui Gheorghe Tadici s-a impus în meciul de debut, 23-21, pe teren propriu cu HCM Roman, meci în care și-a pierdut o jucătoare.

Simona Gogîrlă, antrenoarea Craiovei, consideră că publicul, pe care-l așteaptă în număr cât mai mare la sală, poate duce echipa către victorie miercuri seară. „Am trecut peste eşecul cu Dunărea Brăila şi ne concentrăm la maximum pentru jocul cu Zalăul. Va fi un meci foarte greu, având în vedere că Zalăul are o echipă foarte ambiţioasă şi arţăgoasă, o echipă care luptă pentru fiecare minge. Fiind primul meci acasă, dorim să facem un meci bun, dublat de un rezultat pozitiv. Cred că atuul nostru va fi publicul, care sper să vină în număr cât mai mare la Sala Polivalentă.”, a declarat antrenoarea echipei din Bănie.

De partea cealaltă, Gheorghe Tadici a pierdut o jucătoare importantă în duelul din prima etapă, câștigat cu 23-21 în prima etapă. Teodora Bloj a suferit o intindere a ligamentelor și va urmări partida din tribune, la fel ca și Mihaela Cheţa Foltic, accidentată la spate. Tehnicianul se așteaptă la un meci dificil, la fel ca toate din primele șase etape: „Programul din primele şase etape este unul infernal, în care întâlnim patru echipe de cupe europene. Mă bucur că am trecut cu bine de prima etapă şi sper să obţinem cât mai mult din următoarele. Mergem la Craiova, o altă echipă de cupă europeană, cu un lot valoros, care va avea un cuvânt de spus şi în acest sezon.”, a afirmat fostul selecționer, potrivit magazinsalajean.ro.

Duelul dintre SCM Craiova și HC Zalău va avea loc miercuri, cu începere de la ora 18:00, va fi transmis de Digisport și va fi arbitrat de cuplul Dordea/State.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY