Sezonul masculin a început cu un meci spectaculos

0
1050

vrankovic dinamo-suceava amicalPrimul meci al sezonului 2014/2015 a început cu un meci frumos, disputat în Sala „Dinamo”, între Dinamo București și Poli Timișoara. Gazdele s-au impus cu 26-24, deși a condus la începutul părții secunde la o diferență de opt goluri.

Cele două reprize au fost total diferite. Dacă în prima Dinamo a fost echipa care a controlat meciul și care a făcut mai puține greșeli, în actul secund bănățenii au fost mai exacți. S-a mers cap la cap timp de 15 minute, după care gazdele s-au desprins, pe fondul greșelilor timișorenilor, din care s-a evidențiat însă Demis Grigoraș. Elevii lui Sebastian Bota au transformat în gol mingile recuperate, iar la pauză diferența era una categorică, de șapte goluri.

Partea a doua a fost însă total diferită. Stănescu a oferit mai multă siguranță colegilor prin intervențiile sale, care au reușit să se apropie la două lungimi de adversari în patru rânduri, prima oară în minutul 48. De fiecare dată, Poli a avut ocazia de a reduce ecartul la doar un gol, însă au greșit mereu, iar Dinamo a profitat imediat de acest lucru. În cele din urmă, dinamoviștii s-au impus cu 26-24, un succes meritat, dar Poli a demonstrat, prin jocul din partea a doua, ca va fi una din echipele greu de bătut în acest sezon.

Dinamo București-Poli Timișoara 26-24 (15-8)
Dinamo București: Vrankovic 7 goluri, Asoltanei 6 (2 din 7m), Savenco 3, Ragot 3, Șandru 2, Chiruț 2, Mocanu 2, Nițu 1
Poli Timișoara: Grigoraș 8 goluri, Kaftin 4 (2 din 7m), Chikovani 3, Ciubotariu 3, Fenici 2, Irimescu 2, Irimiaș 1, Leordean 1
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 2/2
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 2 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY