Sebeșul câștigă derby-ul suferinței

0
1181

sebes-rapid 15-16Miercuri seară, la Sebeș, a avut loc duelul echipelor care nu obținuseră niciun punct în actuala stagiune a campionatului, HC Alba Sebeș și Rapid București. Cele două echipe au oferit un joc încins, decis în ultimele minute.

Sebeșul pleca cu prima șansă, având în vedere rezultatele înregistrate de adversare în debutul acestui sezon, în care doar la Slobozia au pierdut la mai puțin de opt goluri. Doar că echipa din capitală a dominat autoritar primele 30 de minute, în care însă gazdele au jucat extrem de slab, cu multe greșeli, în special pe faza ofensivă. De la 8-10, Rapidul a punctat de patru ori consecutiv, prin Zaremba, Dobrin și Trifan (2), și a dus scorul la 8-14, pentru ca ultimul gol al reprizei să-i aparțină Oanei Andrei.

La reluare, Sebeșul a arătat o altă față și a revenit în joc grație prestației foarte bune a Oanei Andrei. Pentru gazde a fost o continuă cursă de urmărire, iar efortul despus s-a concretizat cu patru minute înainte de finalul meciului, când Ivan a egalat la 22. Chirigiu a readus Rapidul la conducere, 22-23, doar că echipa lui Vasile Mărgulescu nu a gestionat avantajul avut. Ciolan, Dobromir și Oana Andrei au dus scorul la 25-23, iar golul semnat de Trifan în ultimele secunde ale meciului nu a mai contat. Gruparea antrenată de Popa Seviștean obține așadar primele puncte în Liga Națională și se deplasează la Brăila în runda următoare, în timp ce Rapidul rămâne ultima în clasamentși așteaptă vizita Clujului, sâmbătă.

HC Alba Sebeș-CS Rapid București 25-24 (9-14)
HC Alba Sebeș: Vișan, Curmenț 1 gol (portari), O. Andrei 13, Ivan 4, Dobromir 3, Ciolan 2, I. Andrei 1, Bogdan 1, Safta, Pătuleanu, Pop-Șunea, Mitrache, Hoha, Rusu
CS Rapid București: Arghir, Gureșoaie (portari), Trifan 6 goluri, Zaremba 5, Dobrin 4, Niculae 3, Popa 2, Binescu 2, Chirigiu 1, Doica 1, Geană
Aruncări de la 7m: 8/5, respectiv 8/7
Eliminări: Dobromir, Ivan (2), Hoha, Rusu, respectiv: Dobrin, Doica (2), Binescu, Geană, Zaremba

sursă foto: ziarulunirea.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY