Sebastian Bota, demis după înfrângerea cu CSM București !

0
1588

sebastian bota-ion mocanuÎnfrângerea de sâmbătă după-amiază, de pe teren propriu, cu CSM București, i-a fost fatală lui Sebastian Bota. Tehnicianul de 42 de ani a fost schimbat din funcție, locul său urmând să fie luat, pentru moment, de Ion Mocanu.

Lui Sebastian Bota nu i s-a reproșat doar înfrângerea din etapa a treia, cu CSM București, ci și jocul slab al formației de până acum. „E adevărat, Sebastian Bota a fost schimbat, interimar va fi Ion Mocanu. Motivul nu este doar înfrângerea de azi, ci și jocul slab al echipei. Azi a fost un meci jenant, am intrat cu nasul pe sus, am ratat inadmisibil unu la unu cu portarul. Am încercat să revenim, dar a fost prea târziu. Felicit CSM-ul pentru atitudine, au vrut să ne dea o lecție și au reușit. Trebuie să strângem rândurile, am pierdut un meci,. nu războiul. În două-trei săptămâni o să intre și restul jucătorilor.”, ne-a declarat Daniel Georgescu, la finalul meciului.

În acest sezon, cu Sebastian Bota pe bancă, Dinamo a învins pe Poli Timișoara, 26-24, a remizat cu Știința Bacău, 25-25, și a pierdut cu CSM București, 30-37.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY