Seară magică a Brăilei! Dunărea învinge campioana Europei, în fața unei săli arhipline! Vâlcea învinge pe Cisnădie, antrenament cu public pentru Craiova

0
5078

Dunărea Brăila a furnizat surpriza în fața campioanei CSM București, pe care a învins-o cu 30-27 (12-12), după un meci de poveste. Tot astăzi, HCM Râmnicu Vâlcea a trecut de Măgura Cisnădie cu 20-18, iar SCM Craiova n-a avut milă de junioarele Ploieștiului: 52-17!

Având un public fantastic în spate, fetele antrenate de Costică Buceschi au făcut un meci senzațional în fața CSM-ului. La polul opus a fost evoluția oaspetelor, care au dezamăgit crunt în primul test important. Brăila a avut și cinci goluri pe tabelă, Bianca Tiron dând tonul desprinderii.

La Vâlcea, HCM-ul a bifat a treia victorie a sezonului, 20-18 în fața Cisnădiei, pentru care a debutat Dragica Tatalovic. Disputa s-a decis în minutele de final, când Vâlcea a marcat de trei ori consecutiv și s-a distanțat la 20-17.

La Craiova s-a pus doar problema scorului. Junioarele Ploieștiului nu au cum să emită pretenții în fața unei formații din Liga Națională, diferența fiind mare din toate punctele de vedere. A fost 52-17 pentru formația din Bănie, care urcă pe podium, la golaveraj.

Rezultatele etapei (click pe rezultat pentru casetele tehnice):

sursă foto: Facebook HC Dunarea Braila – Oficial – Radu Rogoz

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY