Se mai dispută meciul decisiv dintre Minaur și Dinamo ? Ovidiu Semen: „Facem ședință și decidem dacă plecăm la București”

0
1284

dinamo faniMinaur a restabilit egalitatea în semifinala cu Dinamo în urma succesului cu 23-22 de joi seară, însă la finalul partidei oficialii oaspeților acuză arbitrajul lui Constantin Din și Sorin Dinu. Conducerea echipe ia în calcul să nu se prezinte la partida a treia, decisivă în vederea stabilirei finalistei.

Minaur s-a impus cu 23-22 prin golul lui Eklemovic din ultima secundă și a împins seria într-un meci decisiv, care ar putea însă să nu se mai dispute, așa cum afirmă Ovidiu Semen. „Facem ședință acum și decidem dacă plecăm la București. Nu e posibil să te fure în halul acesta cea mai bună brigadă de arbitri, care va oficia finala Ligii Campionilor. Prima repriză am jucat-o doar în patru și cinci jucători, doar ca Baia Mare să vină peste noi. Nu știu ce se va decide, dar dacă cea mai bună brigadă te arbitrează așa, ce așteptări să avem sâmbătă din partea lui Gorina/Melencu ?”, ne-a declarat directorul sportiv al lui Dinamo.

Partida decisivă dintre Minaur și Dinamo este programată sâmbătă, de la ora 14:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY