SCM Craiova s-a despărțit de patru jucătoare

0
1455

scm craiova grupSCM Craiova a reluat pregătirea în vederea noului sezon, însă fără antrenorul principal, Aurelian Roșca. Tehnicianul se află în cantonament cu echipa națională de junioare, care se pregătește pentru Campionatul Mondial din Macedonia.

Până acum, cu SCM Craiova nu a semnat nicio jucătoare nouă, însă situația se va clarifica cât mai rapid. De altfel, Aneta Pîrvuț, Cynthia Tomescu, Ana-Maria Tănăsie, Ioana Georgescu și Mădălina Bonea sunt prezente la antrenamentele echipei, iar prezentarea lor oficială este doar o chestiune de timp. Deocamdată însă, de la echipa din Bănie sunt certe doar plecările a patru jucătoare: Nicoleta Dincă, Andreea Pătuleanu, Roxana Joldeș și Ana Maria Lazăr.

În schimb, situația lui Snopova este în continuare incertă. Jucătoarea din Ucraina încă nu s-a prezentat la antrenamentele echipei, după ce a cerut permisiunea clubului de a reveni la Craiova mai târziu decât restul colegelor sale. În prezent, conducerea clubului poartă negocieri cu impresarul jucătoarei în vederea prelungirii înțelegerii, iar soarta interului dreapta se va clarifica, de asemenea, zilele următoare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY