SCM Craiova începe aventura în cupele europene în primul tur preliminar, Cisnădie și Corona în al doilea! Gloria Bistrița, cap de serie în turul al treilea al Cupei EHF

0
2752

Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi urnele valorice pentru tragerea la sorți a preliminariilor Cupei EHF. SCM Craiova este prima din cele patru reprezentante ale României care va intra în competiției, din turul întâi preliminar.

SCM Craiova este cap de serie pentru tragerea la sorți a primului tur și va avea un adversar accesibil la debutul în competiție. Cel mai sonor nume care poate veni la Craiova este Hypo Viena, o formație însă departe de nivelul la care s-a aflat în trecut.

Măgura Cisnădie și Corona Brașov vor intra în Cupa EHF în turul al doilea și se pot întâlni inclusiv cu Craiova, având în vedere că nu există protecție de țară în preliminarii, ci doar în grupe. Cele două echipe evită astfel pe Thuringer, Nice, Odense, Vac, Kuban, Metzingen, Ikast, Debrecen sau Zvezda, dar pot întâlni pe Copenhaga, Astrakhanochka, Besancon sau Bera Bera.

În turul al treilea va intra în competiție și Gloria Bistrița, care va fi și cap de serie pentru tragerea la sorți, cel mai probabil singura dintre cele patru reprezentante ale României. Alături de Bistrița mai sunt confirmate în urna capilor de serie Siofok, Nyköbing, Erd și Lada, dar și două formații venite din preliminariile Ligii Campionilor.

Programul partidelor din preliminariile Cupei EHF:
Turul 1: 7-8 și 14-15 septembrie
Turul 2: 12-13 și 19-20 octombrie
Turul 3: 9-10 și 16-17 noiembrie

Tragerea la sorți a primelor două tururi este programată pe 16 iulie, iar cea a turului al treilea pe 22 octombrie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY