Schimbări majore la CSM București din sezonul viitor? Un spaniol este anunțat pe banca tehnică a vicecampioanei!

1
5216

Mandatul lui Zvonko Sundovski pe banca celor de la CSM București pare să se încheie la finalul sezonului. Potrivit handball-planet.com, pe banca vicecampioanei României va ajunge un spaniol, la recomandarea selecționerului Xavi Pascual.

Jota Gonzales, cel care antrenează pe Naturhouse La Rioja în acest moment, este cel care ar urma să preia pe CSM București din sezonul viitor. Spaniolul s-ar despărți de echipa din Logrono după zece ani, după ce aceasta își va pierde principalul sponsor la finalul sezonului.

Actualul antrenor al CSM-ului, macedoneanul Zvonko Sundovski, ar urma să se întoarcă în Macedonia. Handball-planet.com notează că Sundovski va reveni pe banca lui RK Metalurg, care rămâne și ea la rândul ei fără antrenor, Lino Cervar fiind în cărți pentru o mutare la HC PPD Zagreb.

Zvonko Sundovski a ajuns în România în 2012 și a mai pregătit în România pe HCM Constanța între 2012 și 2015.

1 COMMENT

  1. Cel mai elocvent exemplu de patriotism ,spaniolii invadează România.Unde e un spaniol mai cheamă unul ,unde e un romin nu au loc doi ,unul trebue sa plece .Maieste puți si limba oficială in handbalul Rominesc ,va fi spaniola!!!Martin conduce nationala prin corespondenta .A ajuns România bătaie de joc in handbal!!! handbal Ar trebui ca toți antrenorii de handbal din Rominia sa facă o liga a antrenorilor.Sa auzim si de mai bine!

LEAVE A REPLY