Schimbări importante la echipa masculină a Ploieștiului

2
2468

csm ploiesti baieti reunireEchipa masculină de handbal a Ploieștiului s-a reunit miercuri cu gândul la promovarea în Liga Națională. Formația condusă de Dragoș Dobrescu a suferit schimbări importante în această vară și pare principala favorită la câștigarea seriei de Est a Diviziei A.

La primul antrenament din această vară, Dragoș Dobrescu și Ion Nicolae au avut la dispoziție 17 jucători. Cei doi au renunțat la şase dintre jucătorii care au încheiat campionatul 2013-2014, Adrian Cristescu, Cătălin Ion, Mihai Lefter Bogdan Munteanu, Lucian Nica şi Bogdan Tudorache, dar au adus în schimb trei jucători care au evoluat în sezonul trecut în Liga Națională: Emilian Turcu (CS Caraș Severin), George Stăncioiu (CSM București) și Gheorghe Roman (Energia Pandurii Tg. Jiu). Celor trei li se adaugă Andrei Macovei, care a obținut promovarea în sezonul trecut în Liga Națională cu CSM Oradea.

Tot la primul antrenament din acest sezon au fost prezenți, din sezonul trecut, Marian Dumitru, Daniel Rotaru, Bogdan Botezatu, Marius Mihoci, Bogdan Năstase, Alexandru Pâslaru, Claudiu Subţirică, Nicuşor Ungureanu și Narcis Zamfir, iar de la echipa de juniori I a Grupului Școlar „1 Mai” au fost promovați Alexandru Mihalache, Roberto Niculescu, Alexandru Gheorghe şi Claudiu Furtună. Antrenamentele se vor desfăşura la Sala Sporturilor „Olimpia” în următoarea săptămână, atât în sală, cât şi pe pista de alergare, urmând ca, pe 24 iulie, să se plece într-un cantonament de 7 zile la Ciuta (judeţul Buzău). După revenirea acasă, antrenamentele vor continua la Ploieşti până la startul oficial al sezonului, programat pentru data de 13 septembrie.

2 COMMENTS

  1. ,,H.V.,,de unde stiti ca sunt principalii favoriti la promovare,la Focsani v-ati gandit?

  2. ce pacat! o echipa unde se joaca doar pe favoruri , cum poate sa ia acei 4 juniori care nu au in cv vreun turneu semifinal, final inafara de Mihalache?!?! si altii nu sunt bagati in seama si lasati sa joace la alte echipe….

LEAVE A REPLY