SC Mureșul a transferat o fostă internațională de tineret

0
1290

ana maria lazarNou-promovata SC Mureșul Tg. Mureș a mai reușit un transfer. Ana-Maria Lazăr, cea care și-a încheiat conturile cu SCM Craiova de curând, a semnat cu formația ardeleană.

Ana-Maria Lazăr, în vârstă de 24 de ani, este ultimul transfer realizat de către SC Mureșul Tg. Mureș. Extrema dreapta s-a despărțit de SCM Craiova în urmă cu puțin timp și a ajuns la un acord cu formația condusă, pentru moment, de Iosif Bukaresti. Lazăr, originară din Iași, a evoluat pentru naționala României de junioare și tineret și a trecut în carieră pe la HC Dunărea Brăila, Știința București, CSU Neptun Constanța sau SCM Craiova.

Soarta noului antrenor se decide curând

SC Mureșul Tg. Mureș este pregătită în prezent de Iosif Bukaresti. Acesta nu va conduce însă echipa în Liga Națională, iar conducerea clubului va anunța curând noul tehnicial. Un lucru este cert, Victorina Bora, despre care se vorbea că ar fi în tratative cu Mureșul, nu va ajunge la gruparea ardeleană.

Victorie în amicalul de ieri

SC Mureșul Tg. Mureș a disputat ieri o partidă amicală cu HCM Cisnădie. Nou-promovata s-a impus fără probleme, 30-20, diferența dintre cele două echipe fiind vizibilă. Pentru Mureșul au evoluat toate jucătoarele, iar spre deosebire de sezonul trecut, în lot nu se mai regăsește Gylnara Garipova-Bitiș, care este de altfel singura jucătoare care a părăsit echipa.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY