Satu Mare, la prima victorie de la revenirea pe prima scenă! CSM București respiră, Constanța a fost de neoprit la Focșani!

0
2906

A noua etapă a fost cu noroc pentru CSM Satu Mare, care a înregistrat primul succes de la revenirea în Liga Națională. Elevii lui Iuliu Varady au învins pe HC Adrian Petrea cu 31-24 (17-11), iar reșițenii ajung la cinci meciuri fără victorie și își complică situația.

La Focșani, HC Dobrogea Sud Constanța a ajuns la opt victorii consecutive. Ecuația punctelor a fost rezolvată încă din primul act, oaspeții având o defensivă bună și un portar inspirat, încă o dată, în persoana lui Sijan Dane, care a totalizat 11 intervenții. A fost 14-7 după primele 30 de minute, iar singura problemă a constat în diferența de la final.

Foarte disputat a fost însă duelul din capitală, dintre CSM București și Poli Timișoara. Vicecampioana s-a impus cu 20-19 după un meci foarte echilibrat, în care Iancu și-a salvat echipa în momente cruciale. Poli a avut 17-15 și o aruncare de la șapte metri, apărată de portarul de 22 de ani, care l-a blocat apoi încă o dată pe Lazarov în situație de unu la unu, după ce macedoneanul recuperase. Până la final Poli a mai ratat o penalitate, prin Pejovic, iar disputa s-a încheiat cu protestele oaspeților, care au solicitat o aruncare de la șapte metri la ultima fază a meciului.

De asemenea, într-un meci disputat vineri, Potaissa Turda a trecut fără emoții de CSM Făgăraș, 29-24, după ce a condus și la zece goluri.

Etapa se încheie mâine, cu partida dintre CSA Steaua și CSU Suceava. Rezultatele înregistrate până acum (click pe scor pentru caseta tehnică):

sursă foto: satumaresport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY