Sasa Marijanac, în lotul lărgit al Bosniei&Herzegovina pentru meciurile cu Spania și Austria! Alți trei jucători din Liga Națională se află pe listă lui Bilal Suman

0
2099

Sasa Marijanac s-ar putea afla la prima convocare în naționala Bosniei&Herzegovina, ceea ce l-ar putea face eligibil și pentru CSM București. Centrul vicecampioanei se află în lotul lărgit al lui Bilal Suman pentru meciurile din preliminariile Euro 2018, de la începutul lunii noiembrie cu Spania și Austria.

Marijanac nu a evoluat în acest sezon pentru CSM București, deoarece nu a putut fi legitimat, neintrând în criteriile impuse de FRH. Prezența în naționala Bosniei&Herzegovina într-unul din cele două meciuri ar fi însă suficientă pentru ca centrul să fie apt și în Liga Națională.

În lotul lărgit al lui Bilal Suman se află și alți trei jucători din Liga Națională, respectiv Josip Peric (HC Odorhei), Dusko Celica (HCDS Constanța) și Mario Blazevic (CSM București). Un alt jucător ce a evoluat în România, Ivan Karacic, se află și el în atențiile selecționerului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY